mandag den 26. maj 2014

ET ''JEG ER STADIG HALVT LEVENDE" OG ET EKSAMENSTIP


Jeg er skam hverken død eller i personlig bloggerkrise, hvis nogen skulle have været så betænksomme at tænke således. Næææh, jeg har skam bare været fuldstændig inde i skærmen opslugt af eksamen (med min ugly-as-hell glimmermus, som nogen måske har bemærket?). Og det er jeg sådan set hele 2,5 uger endnu. Hvilket for mit vedkommende betyder, at mit liv ud over at taste er begrænset til; at spise nachos, gå i joggingbukser, lave kaffe og åbne vinduet engang imellem, når luften i lejligheden bliver for lummer. Sagt med andre ord - der sker INGENTING. Ud over at jeg er klam, og er begyndt at snakke med mig selv til tider (no shit!).
Så jeg lever i bedste velgående. Eller noget. 

Men faktisk vil jeg lige dele et lille tip med jer. Motivationen daler voldsomt til tider under en stor opgaveskrivning - det tror jeg en del studerende kan skrive under på. Faktisk så har jeg fundet noget der virker, og som vi er blevet storbrugere af her på IT universitetet. Måske kender i det - måske ikke. Siden hedder focusatwill.com og er en side, hvor du kan afspille musik, der er nøje udvalgt i samarbejde med neurologer og som videnskabeligt (!) har vist sig at øge fokuseringen. Og jeg siger jer - det virker fandme! Musikken kører med en times interval og er bare helt perfekt. Det har virkelig hjulpet mig igennem mange skrivekriser i eksamensperioden - og forhåbentlig kan det også hjælpe jeres.

Det var dagens servicemeddelse. Caio!

PS. Tusinde tak for alle de fede bloglinks i har lagt op i kommentarfeltet på mit sidste indlæg - bliv endelig ved med det. Jeg lover højt og helligt, at der kommer en stak anbefalinger ud inden længe. 

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Tak for tippet :) Det vil jeg helt sikkert afprøve ved næste eksamen! Held og lykke til dig, med denne.

    SvarSlet
  2. Super fedt tip, til dem der har brug for det! <3

    Kig gerne forbi min blog, hvis det lyster. Knus!
    http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

    SvarSlet