lørdag den 7. juni 2014

DAGENS: THE POWER OF FLOWERS


Igår tog jeg en drastisk beslutning. Eksamen er ved at affyre sit sidste slag i maven på mig og jeg mangler i den grad luft. Jeg er fuldstændig drænet for energi, inspiration og fantastisk ''jeg-slentrer-på-høje-hæle-og-kan-alting'' - overskud. Ugen har mildest talt budt på overindtag af kage og cola, døgnere, dårlig søvn samt minus inspiration og tid til at sætte mig bag tasterne og skrive noget fornuftigt her på bloggen. 

Så nu har jeg taget situationen i egen hånd - dvs. jeg styrtede ud efter blomster, hårfarve, jordbær, fløde og sidste nyes udgave af ELLE igår. Og så nød jeg ellers resten af aftenen med benene smækket op, mens jeg guffede jordbær med alt for meget fløde og minimum mængde mælk og nød synet af pænt planteliv i lejligheden. Kæft, det gør mig glad - og rolig.

Jaja, jeg ved det er en kliche - og naturligvis er det pæoner, der pryder lejligheden og de fleste af billederne, fordi det er åbenbart det der hitter her i blogland for tiden. Men jeg har nu mest købt dem i drømmen om at få lidt Blair Waldorf power ind i sindet - minus pandebåndet, naturligvis.

Idag vil jeg rydde op i sindet med en omgang rengøring, kaffe og senere åbne det for mange siders ny inspiration, når jeg i joggingbukser og nyvasket hår vil bladre mig igennem hele tre magasiner af ELLE. Og så vil jeg give mig i kast med alle de skønne blogs I har linket til, så jeg kan få smidt en bunke anbefalinger videre til jer i nærmeste fremtid (hvis I endnu ikke har nået det, så smid endelig links denne vej).

Rigtig god lørdag.

Follow on Bloglovin

5 kommentarer:

 1. Lige hvad jeg har brug for..... Bare det var mig!
  Jeg ser frem til os to og torsdag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg dælme også - pagne ud over hele taget, jeg skal bare være færdig nu!

   Slet
 2. Åh hvor lyder det godt! Sådan noget skal der bare til engang imellem, og der er næsten ikke det friske blomster ikke kan ordne! God eksamen :)
  Kh Henriette // blondinemor.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis - en især effekt en plante kan have, hvis du spørger mig :)

   Slet
 3. For Søren, nogle flotte blomster! Glæder mig til kommende bloganbefalinger - så er der forhåbentlig nyt læsestof til blognørden her ;)

  SvarSlet