fredag den 4. juli 2014

DAGENS: HÆNGERØV OG FERIEJeg har fået slæbt min trætte krop, fire tasker og en stor pose bøger med ind i toget og er endelig ankommet til Vejle. Flyver nu rundt i pakkeræs for at få det hele proppet ind i den store familyvan. 
Er trukket i kørebukserne med hængerøv og slik samt SATC er pakket ned - for der er ingen familyvan uden DVD afspiller i hovedgærdet (Naturligvis fra den gang vi rejste land og rige rundt med mig og båden). Hvem sagde lige, at jeg var blevet voksen? 

Italien byder på markeder, sol, rigtig god mad, VIN og så familien har meldt ud, at den også står på en masse bjergvandringer (hvis jeg da overhovedet kommer det første stykke op). Og hold op, hvor jeg glæder mig til at forvandle mit hvide korpus til nogenlunde acceptabelt sommerkulør og smække fødderne op ved poolen og fordybe mig i de utroligt mange magasiner jeg kom til at købe, fordi jeg ikke rigtig kunne vælge. Ja hvem kan overhovedet det, når største problem er, man står med fire tasker i hånden må halte over til skranken for beskendt at sige ''Jeg kan bare have dem her''.. 

Jeg vil så vidt muligt prøve at opdatere bloggen med dagens oplevelser (læs: evt. udfordringer!), loppefund etc. Bare fordi jeg har en formodning om, at det ville i måske gerne læse noget om. 

Peace out.
Follow on Bloglovin

2 kommentarer: