søndag den 6. juli 2014

DAGENS: SVEDIGE FINGRE OG KREBSELOOK
Jeg prøver med mine allerede røde og svedige fingre at ramme tasterne og håber på, at computeren kan holde tæt og undgår shotdown. Der. Er. Så. Varmt! Sveden drypper af mig og frygter jeg snart er nødt til at vaske alt min travel-light tøj.
Min skandinaviske hulemandskrop, der mest af alt har opholdt sig indendørs de sidste mange uger, har meget meget svært ved at vænne sig til, hvad der føles som 50 graders vakuum, men i virkeligheden kun er 30. Men hvem klager?


Her er skide skønt, og selvom jeg næsten kender hver en gade, sti og butik i området fortsætter jeg med at blive overrasket og halvforelske mig lidt i stedet. 
I år har vi bosat os i et andet lejlighedskompleks, der får mig til at føle, at jeg er blevet ung i 70’erne. Kork på væggene - kork alle vegne faktisk, lillarøde fliser på badeværelset og brun facade. Ja jeg er svært begejstret og her er vanvittigt dejligt og hyggeligt.. Og tjek lige den udsigt til vinmarker og bjerge? Man får sgu helt lyst til at starte morgenen ud med et glas vin.


Dagen i dag har jeg planlagt at skabe den perfekte grobund til looket som krebs, sippe citronlemonade og studere alle mine hårdt medslæbte og nedpakkede magasiner. For alle ved jo, man læser dem mindst to gange, når man ligger udstrakt ved poolens kant, sæt nu man glemte noget vigtigt. Og så lige fundere over hvilken gigantisk is jeg skal have, så snart jeg er ved at dø af hede.
Follow on Bloglovin

1 kommentar: