onsdag den 16. juli 2014

FERIEUPDATE: MINE LÅR KLISTRER SAMMEN


Man burde faktisk overhovedet ikke brokke sig, når solen står fuldstændig skyfrit fra himlen og byder på hele 32 grader, værsgo'. Ærligt talt, er det jo halvt det vi Danskere valfarter til syden efter, så vi kan komme stolte hjem med røde maver og et tilfreds smil. Men jeg er simpelthen ikke bygget til det. Har nærmest vand (læs: patflaske) som drop. Det er sgu en smule ucharmerende.

Trak i taskens mest løse og hvide tøj i lette materialer i et forsøg på at bekæmpe opkogning indefra.
Alligevel måtte jeg kæmpe mig igennem marked med lår, der var klistret sammen og næsten sagde 'svup' ved hvert et skridt, mine opsvulmede fødder traskede. Det gør faktisk lidt ondt. Kan hud mod hud med sved imellem egentlig give sår?

Måtte faktisk give op i forsøg på at bestige det halve af Mount Everest (meget høj single klippe!) for at se historisk borgruin fra middelalder. 'Ingen luft og kæmpe vakuum-kan-ikke-trække-vejret'-klima blev simpelthen for meget, og jeg har nu sat mig som en anden pensionist i skyggen med hvid bomuldskjorte bundet om hovedet for at holde hoved koldt. HOVEDET KOLDT!? (har da altid hovedet koldt?????). Men det er sgu også meget hyggeligt - forstår dem pludseligt dem, der bare sidder og læser. Og bliver sådan lidt klog på livet, agtig. 
Duer ikke til det altså, det der med ekstrem varme og ingen vind. Søger ud på vandet i morgen (det er  joder jeg hører til!). Med fuldstændig uvant surfbræt under fødderne. Det kan da ikke være så svært.. Eller kan det?? 

Follow on Bloglovin

5 kommentarer:

 1. Hej Mia,

  smiler til dig

  smutter selv snart afsted sydpå, men klarer nok varmen bedre end dig.

  selvom om luften er 32 og vandet er 27 har man normalt våddragt på, når man står på et surfbræt - inden du har fået den på får du dit næste hedeslag - efter at have øvet 5 dage ligner du ikke en håbløs, men kun en nybegynder

  fortæl hvordan det går med surfbrættet

  Fortsat god ferie
  Bjarne

  SvarSlet
 2. Det kan give sår - helt bestemt! :/

  SvarSlet
 3. Sikke nogle skønne billeder :)
  Hvis du har lyst skal du være velkommen til at kigge forbi min blog - har en giveaway kørende :)

  SvarSlet
 4. Det gør nas af heeeeeeelveds til. "Cykelshorts" leggins er vejen frem, jeg dur ikke til bare ben.

  - Anne

  SvarSlet
 5. Det giver de værste sår! Det gør så ondt, at jeg får helt tårer i øjnene af at tænke på det.
  Min veninde sagde engang, at apotekets "barriere-cream" var vejen frem, på trods af at den egentlig er beregnet til noget helt andet. Jeg har aldrig fået afprøvet det, har også altid bare benyttet mig af korte leggins :)

  SvarSlet