mandag den 14. juli 2014

UGENS STATUS


 • Har åbenbart fået fuldstændig uproblematisk forhold til bankkonto efter udcheckning til Italien. Men har faktisk hevet mange gode køb hjem, hvis jeg selv skal sige det (Også helt ok at shoppe amok mod nyt semester for at drukne det forgangne!). I hvert fald har jeg brug for både ny taske, stiletter, cashmere tørklæde og ny kjole.
 • Har på fire dage kværnet Nynnes Dagbog – det hele, tre bind, 761 sider. Lorte slutning.
 • Mand er nu officielt flyttet ud af lejlighed i det sønderjyske. OFFICIELT. FLYTTET! For fanden, hvor er det tæt på nu. Og dejligt.
 • Tog ’jeg går efter krebse looket’-statement lidt for bogstaveligt. Mit brystparti står pt i meget røde flammer uden udsigt til bedring. Har selvfølgelig ikke fået sol på ryggen, fordi det glemte nogen jo.
 • Plukket øjenbryn på både mor og søster. Havde kort øjeblik lyst til at lave bryn med sjov facon såsom meget tynd stribe. Bare for sjov altså. Den tanke droppede jeg dog hurtigt igen, konkluderede det ville gå mest ud over mig.
 • Har harmonikaspillende orkester i baghaven. Med bonus i forsangeren, som kaster sig ud i fritidsbeskæftigelse som tenor. På den knap så gode måde, altså.
 • Fået sandalfødder.. Har prøvet ALT og intet hjælper. Ligner nu for alvor turist. Hvor er den brede solhat? Kan lige så godt gå all in.
 • Apropos solhatte, så kan man få stråudgaven med engelsk-lordship-stil-med-blomster-på-siden-solhat til halvdelen af det bedre borgerskab i England, der har valgt at slå sig ned i området. I lyserød.. (Er KUN okay, hvis man rent faktisk er Lord eller overbevist om, at man lever i verden anno 1900.. Vel egentlig også hvis man bare er briter? De kan slippe afsted med alt jo, men hvid/cremehvid er altså pænest)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Jeg har fået sandalfødder på den endnu værre måde... med vabler!

  - Anne

  SvarSlet
 2. Igen et super skønt indlæg at læse! Flere af dem <3

  Knus<3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet