mandag den 1. september 2014

UGENS STATUS

Jeg har følt mig som superwoman i dag med super travlt skema, der lige skulle have overstået hjemmebag, rengørring, første dag på uni og en fødselsdagskomsammen. Men nu er det også tid til at gøre status.

OP

 • Jeg sidder lykkeligt og smiler over alle de nye følgere, der er kommet til den seneste tid. Dertil også en smule præstationsangst. Håber inderligt, at I bliver hængende, og at jeg ikke skræmmer jer væk med kagesnak og sludder. Bare lidt.. (PLEASE!) Kæmpe velkommen i hvert fald! 
 • Blog linklove. Eller bare linklove generelt. Er utrolig stor fan - det gavner jo alle involverede parter og er et fantastisk koncept til at give ny inspiration til os læsere. Senest har  Miriam givet et shoutout til de små blogs, Emma giver sit bud på bloglands bedste indlæg i august måned og Cathrine deler ud af inspirende links (mest blogs), der har inspireret hende. Herlig læsning alt sammen. Måske man selv skulle give sig i kast med den slags?
 • At have papvin i køleskabet til dage, hvor man kommer sent hjem og bare har brug for at smække benene op. Aaaaaaaah. 
 • Spontan date med mand som inviterede på havnerundfart i Aarhus havn med medbragt kaffe - OG KAGE! Lidt et plaster på såret over vores halvskuffende rundfart i Hamburg. 
 • At have råd til at købe teknologisk luksusudstyr såsom nyt objektiv og iPad. Min indre nørd savler.
 • Hvordan en iPad kan revolutionere ens hverdag. 
 • 2014 udgaven af Den Store Bagedyst er skudt i gang - og for hunde det er spændende! Har allerede fundet min favorit i Tobias. Det er dælme flotte kager, han leverer!

NED

 • En slap cykelkæde. Det fungerer ikke. Slet ikke når man skal møde første skoledag, er kommet halvsent ud af døren og så skal til at lege cykelmekaniker midt i Nobelkrydset, fordi kæden har valgt at strejke lige netop i dag.
 • At møde op med sved på panden som følge af ovenstående og dertil supersprint på cyklen.
 • Mand har så godt som lagt veto mod mine grå jogging/hjemmebukser. ''Er bare ikke sexet''. Nej nej - det forstår jeg. Men har absolut brug for at slippe mave fri fra de pæne bukser, der liiiige skærer lidt for meget ind i maven, når man sidder ned en hel dag på skolebænken. Kan jo ligesom ikke gå i skole med joggingbukserne, vel? Jeg lagde veto mod grimme underbukser. Det må kun være fair.
 • At vi går sæson i møde med snot, hoste og te-tid. Men jeg er jo en kaffedrikker..
 • Hvorfor ligner lejligheden altid Jerusalems ødelæggelse to minutter efter færdiggjort rengøring? 

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Hep, jeg stemmer klart for linklove, og vi praktisere jo også anbefalinger inde ved os B-) Synes det er så hyggeligt! Så hey, smid endelig et indlæg med dine favoritter, jeg vil elske at få nogle nye, søde, dygtige og sjove folk på blogrol'en!

  - Anne

  SvarSlet
 2. Link love er så fantastisk og det skønt at se hvor mange der har gjort sig i den slags på det seneste, det gør det hele så meget hyggeligere, og man opdager nye perler man ikke anede eksisterede!

  SvarSlet